El pròxim dijous 4 d’octubre del 2018 fins el diumenge 7 els esportistes del Club esportiu Alfa Tegar participaran en els Jocs Special Olympics que en guany tindran lloc a Andorra i la Seu d’Urgell.

És un dels esdeveniment esportiu d’àmbit internacional més important pels esportistes amb discapacitat intel·lectual de Catalunya i Andorra, d’altres comunitats autònomes espanyoles com Aragó, Castella la Mancha, Castella Lleó, La Rioja, Comunitat de Madrid i Comunitat Valenciana i de països de tot el món com Bèlgica, Mònaco, Hongria, Suïssa, Àustria i l’Índia a més de la presencia de l’amfitriona Andorra. Aquest acte només se celebren 1 cop cada 4 anys, aquest any hi ha una participació de 1600 esportistes dels quals 32 son del Club Alfa Tegar que participaran en les modalitats d’atletisme, futbol sala, petanca i handbol.

#MillorQuiHoIntenta

És el lema dels Jocs Special Olympics 2018

Això es el que fan els nostres esportistes vilanovins, intentar-ho amb un gran esforç i esperem que siguin uns molt bons jocs per a tots ells i els desitgem molta sort.

Mitjancen aquest link podeu accedir a tota d’informació dels Jocs per si os animeu a pujar a animar aquest grans esportistes del Club esportiu Alfa Tegar.

               Tota la informació sobre els Jocs Special Olympics – 2018

La Seu d’Ugell – Andorra La Vella

 

 

 

 

 

 

 

.


 

4-10-2018 – Jocs Special Olympics La Seu d’Urgell – Andorra La Vella